Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@00:40:23 GMT

برای تاسیس یک مهدکودک چه مراحلی باید طی شود؟

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۶۷۱۸۶

برای تاسیس یک مهدکودک چه مراحلی باید طی شود؟

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، برای راه‌اندازی هر کاری در کشور نیاز به اخذ مجوز از مراکز مربوطه است. راه اندازی و تاسیس مهدکودک نیز از این قاعده مستثنی نیست. تاسیس مهدکودک و خانه بازی علاوه بر کسب درآمد و فعالیت اقتصادی سود ده و درآمدزا فعالیتی جذاب و شیرین است. دلیل اصلی این امر را می‌توان به حضور بچه‌ها و سر کله زدن با آنها به طور روزانه نسبت داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای کسب اطلاع درباره مراحل تاسیس مهد کودک تا انتهای این نوشته با ما همراه باشید.

مراحل راه اندازی مهدکودک

راه اندازی مهدکودک و خانه بازی دارای چندین مرحله و مستلزم فراهم کردن برخی مقدمات است. برای سودده بودن و داشتن بازده اقتصادی مناسب مهدکودک باید به دقت مراحل انجام و مقدمات فراهم شود. در این مقاله به اختصار به نحوه راه اندازی مهدکودک و خانه بازی اشاره و به ارائه لیست مختصری از تجهیزات خانه بازی می‌پردازیم.

۱. اخذ مجوز مهدکودک

هرچند قرار است روند طولانی اخذ مجوز در کشور کوتاه‌تر شود اما در حال حاضر خیلی روی اخذ مجوز مهدکودک در زمان کوتاه حساب نکنید و برای آن ۴ تا ۶ ماه وقت بگذارید. این مجوز یک سال اعتبار دارد. یعنی پس از صدور مجوز یک سال فرصت دارید تا مکان مورد نظر خود را انتخاب کنید.

۲. تایید مکان مهدکودک

برای گرفتن مکان مناسب باید تاییدیه بهزیستی را داشته باشید که بتوانید فعالیت اولیه و جانمایی مهدکودک را داشته باشید.

۳. اخذ تاییدیه ارگان‌ها

تاییدیه اماکن، تاییدیه بهداشت، تاییدیه معرفی و مدیر مسئول که در نهایت به مرحله ثبت کودکان برسد. از این زمان به بعد اهلیت مطرح است که نسبت به ثبت نام از کودکان و مربیان و تعیین مسئول فنی مهدکودک مطرح است. حتماً در آینده در خصوص جزئیات نحوه اخذ مجوز مهدکودک و افرادی که باید در آن استخدام کنید به طور مجزا مطلبی ارائه خواهیم کرد.

خرید تجهیزات و وسایل بازی

یکی از اصلی ترین موضوعات در راه اندازی و تجهیز مهد کودک خرید تجهیزات و اسباب‌بازی‌های مورد نیاز است. مهم‌ترین وسایل مورد نیاز در مهدکودک و تجهیز آن تاب و سرسره کودک و کفپوش و دیوارپوش مناسب است که برای ایمن سازی اطرف وسایل بازی و کف و دیواره‌ها به کار می‌رود.

اما اسباب بازی‌های یک مهدکودک یعنی امکانات آن، زیرا این وسایل بازی موجب ایجاد تحرک و شادی در کودکان شده و شاید با توجه به متراژ منازل دیگر در خانه‌های فعلی امکان آن نیست و عملاً مهدکودک باید فضای مناسبی برای تحرک، شور و نشاط کودکان ایجاد کند، که در ادامه به معرفی تعدادی از وسایلی که برای ایجاد شور و نشاط در کودکان موثر است؛ می‌پردازیم.

۱. مجموعه بازی بزرگ

مجموعه بازی بزرگ شامل تاب و سرسره پارکی و وسایل بازی مناسب بازی همزمان چنیدن کودک است. این وسایل بازی قدرت تحمل وزن بالایی دارند و قابل استفاده در فضای بازیا بسته می‌باشند.

۲. تاب و سرسره مهدکودک

تاب و سرسره در کنار هم یکی دیگر از وسایلی است که برای مهدکودک لازم و ضروری است. البته باید دقت داشت که از نوعی تاب و سرسره در کنار هم تولید شده استفاده شود که ایستایی لازم را داشته باشد.

این دسته از تاب و سرسره‌ها ۲۲ کیلوگرم وزن داشته و ظرفیت ۴۰ کیلوگرم را دارد، جنس اینگونه از تجهیزات از پلاستیک یا فایبرگلاس است که باید در خرید، به کیفیت آن‌ها توجه کرد. این دسته از وسایل نیز بین ۲ تا ۸ سال قابل استفاده است. قیمت این تجهیزات بین ۴۰۰ هزار تا ۳ میلیون تومان قیمت دارد

۳. تاب دو نفره مهدکودک

دقت کنید که تجهیزاتی که برای مهدکودک خریداری می‌نمایید باید طوری باشد که آنقدر کم باشد که بچه‌ها در صف و انتظار بوده یا آنقدر زیاد باشد که عملاً بدون استفاده بوده و هزینه اضافی به حساب بیاید. این تاب‌های دو نفره بین ۴۰۰ هزار تومان تا ۲ میلیون تومان قیمت دارد.

۴. الاکلنگ کوچک و بزرگ مهدکودک

الاکلنگ یکی از وسایل تفریحی از مهدکودک‌هاست که جذابیت لازم را برای بچه‌ها دارد، هر مهدکودکی باید یکی از این الاکلنگ‌ها را داشته باشد تا بچه‌ها از استفاده از آن لذت ببرند. معمولاً این دست از وسایل از جنس پلی اتیلن هم می‌تواند باشد.

۵. پلی‌گراندها

شاید اسم این وسیله بازی برایتان جدید باشد اما قطعاً پیش از این آن‌ها دیده‌اید، پلی‌گراندها یا در اصطلاح فضای بازی ساخته شده از سازه‌های رنگارنگی هستند که چند بازی درون آن تعریف شده و به شکل ترکیبی مسیرهای متنوعی از بازی درون آن تعبیه می‌شود. معمولاً این فضاهای بازی درون خود استخر توپ، توامپولین، سطح شیبدار، موانع فومی و پل معلق دارند تا کودکان درون آن در محیطی امن بازی کنند و از حضور در مهد کودک لذت ببرند. پلی‌گراندها بر اساس متراژ تعبیه شده و دیوارهای آن از قاب‌های ۲در۱ ساخته می‌شود و قیمت آن بین ۱۶ تا ۷۰ میلیون تومان است که باید بر اساس بودجه تعیین شده برای تاسیس مهدکودک و البته فضایی که برای آن انتخاب شده است ساخته شده و در اختیار کودکان قرار گیرد.

از دیگر وسایلی که برای مهدکودک لازم است می‌توان به استخر توپ، میز و صندلی ۴ نفره برای آموزش و کارهای دستی مل نقاشی و خمیر بازی کودکان، عروسک در ابعاد و اندازه و جنسیت‌های مختلف و سرسره‌های بادی است.

سعی کنید در انتخاب اسباب‌بازی‌ها قبل از هرچیزی به کیفیت و ایمنی آن‌ها برای بچه‌ها فکر کنید. امروزه دیگر والدین مهدکودک را بر اساس تراکت و تبلیغات انتخاب نمی‌کنند بلکه بر اساس تجهیزات، سایت مناسب و اسباب‌بازی و فضای بزرگ و کافی و از همه مهم‌تر مربیان مهربان و صد البته ایمنی فرزندان خود انتخاب می‌کنند. پس انتخاب تجهیزات یک اصل مهم و اساسی در جذب کودکان به مهدکودک است. برای مشاوره و دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانید با مشاورین بازی آفرین تماس بگیرید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5413129

منبع: مهر

کلیدواژه: مهد کودک کسب و کار کودکان کسب و کار کسب و کارهای اینترنتی دکوراسیون منزل اصفهان دیجی کالا گروه صنعتی ایران خودرو فیزیوتراپی آبگرفتگی کارآفرینی مصالح ساختمانی خرید آنلاین فناوری اطلاعات گینس قبض برق تاب و سرسره وسایل بازی راه اندازی اسباب بازی خانه بازی اخذ مجوز بر اساس بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۷۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هنگام صاعقه در هوای آزاد چه کنیم

سخنگوی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: هنگام وقوع صاعقه از وسایل الکترونیکی مثل موبایل استفاده نکنید و به وسایل برقی و فلزات دست نزنید. - اخبار استانها -

فرشاد عبدالملکی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم‌ در همدان، با بیان اینکه انرژی آزاد شده از صاعقه 200 هزار آمپر و 100 میلیون ولت است، اظهار داشت: حرارت تولیدشده توسط صاعقه بین 20 هزار تا 60‌ هزار فارنهایت است.

وی با تأکید بر اینکه اغلب موارد مرگ و میر در مصدومینی است که در هوای آزاد فعالیت می‌کنند، تصریح کرد: قایقران‌ها، شناگران، چوپان‌ها و کوهنوردان بیش از دیگران در معرض خطر صاعقه قرار دارند.

سخنگوی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به اینکه عامل مهم منجر به آسیب یا مرگ ناشی از صاعقه این است که فرد در مسیر تخلیه بار الکتریکی صاعقه قرار گرفته است، گفت: در صاعقه بعضی افراد مستقیم در معرض برخورد صاعقه قرار می‌گیرند و دچار جراحت ویا مرگ می‌شوند. بعضی افراد به صورت غیر مستقیم دچار جراحت می‌شوند مثل زمانی که در نزدیکی جسمی مانند درخت قرار می‌گیرند که با صاعقه برخورد داشته است.

وی با تأکید بر اینکه سیستم قلبی‌ ـ عروقی و عصبی اعضایی هستند که بطور شایع در زمان صاعقه دچار آسیب می‌شوند، عنوان کرد: بنابراین مرگ ناشی از ایست قلبی و تنفسی رخ می‌دهد‌.

سخنگوی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه آسیب بافتی ناشی از صاعقه با آسیب ناشی از برق پرفشار متفاوت است، اظهار داشت: علت آن هم این است که مسیر آسیب ناشی از صاعقه غالباً بر سطح پوست رخ می‌دهد تا از آن عبور کند، همچنین به علت کوتاه بودن مدت صاعقه غالباً سوختگی سطحی است. هنگام‌ وقوع صاعقه چه کنیم؟

عبدالملکی درباره اقداماتی که باید هنگام وقوع صاعقه انجام دهیم، تصریح کرد: هنگام‌ وقوع صاعقه احتمال اینکه مجدد صاعقه در همان محل رخ دهد وجود دارد. بنابراین باید مصدوم را به محل امن و ترجیحاً پناهگاه منتقل کنید. چنانچه در محل باز قرار دارید و پناهگاه در دسترس نیست با حالت  نشسته زانوها را جمع کنید و سر خود را خم کنید تا حد امکان هدف کوچکتری باشید. چنانچه نزدیک یک درخت قرار دارید محل را ترک کنید و به محل کم ارتفاع و پست بروید.

سخنگوی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: از آنجا که صاعقه تمایل زیاد به اشیایی دارد که از سطح زمین بالاتر هستند مانند درختان دیوار ها و غیره، پس
در مکان‌های مرتفع قرار نگیرید لبه صخره‌ها و پرتگاه‌ها قرار نگیرید، از درختان، تپه‌ها دکل‌های برق و مخابراتی دور شوید.

عبدالملکی با بیان اینکه  داخل خودرو یک مکان امن محسوب می‌شود، اظهار داشت: هنگام بروز صاعقه داخل آب قرار نگیرید و در صورت شنا سریعاً از آب خارج شوید.در منزل هم از درب و پنجره فاصله بگیرید
از وسایل الکترونیکی مانند موبایل استفاده نکنید و به وسایل برقی و فلزات دست نزنید. به محض وقوع حادثه با اورژانس 115 تماس بگیرید و از ارتفاعات به محل پایین و پست منتقل شوید.

انتهای پیام/743

دیگر خبرها

  • زنان در دوراهی کار و خانه
  • مشکلات رفتاری کودکان ۳ تا ۵ ساله را چگونه بر طرف کنیم؟
  • بیش از ۱۰ هزار خودرو در پارکینگ‌های آذربایجان‌غربی توقیف هستند
  • صدور مجوز تاسیس و فعالیت مرکز تجاری ایران در نروژ
  • جزئیات توافق برای تاسیس شعب دانشگاه‌های ایرانی در عراق
  • وزیر علوم: دانشگاه‌های کم دانشجو ادغام می‌شوند
  • هنگام صاعقه در هوای آزاد چه کنیم
  • استعدادیابی و تامین تجهیزات را در رأس کار قرار دادیم
  • نمایندگی صمت در شهرستان اصلاندوز تاسیس شد
  •  تلاش برای شاد کردن کودکان غزه